Griff Zenekar

Cikket írta admin. Létrehozva ebben a kategóriában Aktuális Hírek

Címke:

new%20uj%20csapat%201

Publikálva 2009 február 08 - Nincs Hozzászólás

Megyaszay István – Megya vagyok a Black Dragon MC-bõl. Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam zenekaromat, a húsz év után ismét működő Griff – et! Bizonyára még sokan emlékeztek rá! A zenekar szárnyalását Vertig József tragikus halála törte meg 1989-ben, azonban e rövid idő alatt is, olyan sikereket ért el, ami a mai napig emlékezetes. A zenekar új énekese Tóth Attila, aki Deák Bill Gyula szerepét, Tordát kapta a Társulatban! Látogassátok meg honlapunkat, ismerjétek meg a zenekar tagjait, célkitűzésünket és hallgassátok meg a számokat! Ehhez egy rövid regisztrációra van szükség. Nyugi nem árasztunk el hálából levél szeméttel, erre csupán azért van szükség, mivel mi így jelentetjük meg az új albumunkat és szeretnénk tudni mikor lesz aranylemez! :) (…már az:) )

Koncertrendelés (ha érint titeket) : A Griff zenekar kidolgozott egy különleges árajánlatot kimondottan motoros kluboknak, egyesületeknek, baráti társaságoknak illetve olyan rendezvényeknek, szervezeteknek melyek szintén magukénak érzik az igényes rock zenét! Ha március végéig jelzitek igényeteket a Griff- re, akkor a zenekar fellépti díja 380.000 Ft (+120Ft/km – Budapestről)! Ezért egy igazi, másfél, vagy akár két órás, igazi nagyzenekari show-t ( hét tagú a zenekar!), hazánk jelenleg kétségtelenül legnagyobb rock hangját és legjobb ritmus szekcióját, valamint egy felejthetetlen, igazi rock koncertet kaptok Ti és a közönség! Itt jegyezném meg, hogy a zenekar promóciós értéke éppen a motoros szezonban lesz a legnagyobb, köszönhetően a fokozott reklám és média kampánynak, valamint szerveződő országos turnénknak. Ezért a fenti árat, sajnos, április után nem tudjuk garantálni. A kapcsolatot velem ezen az email címen, (megyarock@gmail.com) vagy a (20) 534 6165 tel. számon tudjátok felvenni.

Kamionosok, fuvarozók, taxisok figyelem!

Promóciós lehetőséget biztosítunk weboldalunkon, valamint társoldalainkon személy és teherfuvarozók részére!

Mit kérünk?
Helyezze el járművén, járművein, jól látható helyen, a tőlünk megrendelhető, különböző méretű Griff-logót, és ezt egy visszaküldött fényképpel igazolja.

Mit adunk cserébe?
Ingyenes promóciós lehetőséget, reklámfelületet a weboldalakon. Ez utóbbival egy olyan közösségi portált szeretnénk létrehozni, ahol találkozhatnak azok a cégek, vállalkozások vagy akár magánszemélyek, akik ebben a szakmában tevékenykednek, érdekeltek vagy csupán megérinti őket ez az „életérzés”. A kamionos fílinghez mi a Convoy című számunkkal járulunk hozzá!

Újdonság!
A fokozott érdeklődés miatt, immár kibővítettük ezt a lehetőséget mindazok számára, akik a griffes logót bármilyen, nyilvánosan látható helyen elhelyezi,– például üzlet kirakata, jármű ablaka, bukósisak hátulja – és erről egy fényképet küld nekünk!

Elérhetõségeink Médiaügyben:
Megyaszay István, (20) 534 6165
E-mail: griff@griffrock.hu

Weboldal: www.griffrock.hu

About admin

Böngésszen az archivált cikkeim között admin