Fiala Trans Szállítmányozási És Kereskedelmi Kft.

Cikket írta Adam. Létrehozva ebben a kategóriában Aktuális Hírek, Magyar Cégek

Címke: , , ,

Foto: Herbák Lacy

Publikálva 2011 szeptember 15 - 3 Hozzászólás

Fiala Trans Szállítmányozási És Kereskedelmi Kft.

Fő tevékenységünket, a nemzetközi árufuvarozást Európai Unió országaiba és azokból, minden igényt kielégítő gépjárműparkunkkal, és magas fokú fuvarszervezésünkkel valósítjuk meg.

Az árú méretétől és mennyiségétől függetlenül tudjuk vállalni az áru fuvarozását, ami magában foglalja természetesen gyűjtő fuvarozást is. Mind a saját, mind pedig az alvállalkozói gépjárműpark megfelel jelen korunk legmagasabb technikai és környezetvédelmi elvárásainak.

A cég Krónikája

Az 1989-es rendszerváltást követő évek törvényei lehetővé tették egyéni és társas vállalkozások létrehozását. A fuvarozás terén szerzett tapasztalatom alapján, ezért 1990-ben elhatároztuk, hogy létrehozzuk saját fuvarozási vállalkozásunkat. A kezdeti évek megpróbáltatásokkal teli, nehéz esztendők voltak, mind nekem, mind kezdetben még csekély létszámú csapatom számára. Szerencsére lelkesedésünk segített merész, de reális terveink megvalósításában.
A kezdeti árbevételeink lehetővé tették az egyre bővülő kamionparkunk bővítését.

Míg 1990-ben mindössze 1 db 3 tonnás kamion, 2002-re már 38 db, 2008-ra 60 db, minden igényt kielégítő fuvareszköz biztosítja az egyre bővülő hazai és nemzetközi partnereink által támasztott igények kielégítését.

Természetesen sikereinkhez nagyban hozzájárult a magyar gazdaság növekedése és egyre bővülő nyitottsága. Ugyanakkor jóérzéssel tölt el minket, hogy a magyar gazdaság erősödéséhez, igaz kicsi, de fokozatosan növekvő arányban mi is hozzájárulhattunk.

Központ:
H-5100 Jászberény, Hatvani út 54.

Forrás: fialatrans.hu

Weboldalunk galériája a cégről

Névjegy Adam

Tir-Portál.com Magyarország kamionos Hír- és Fényképgaléria portálja 2004 óta működő, szakmai, technikai érdekességekkel foglalkozó vertikális szakportál. Célunk a szakszerű, ismeretterjesztő, naprakész kamionos információk és fényképek tartalomszolgáltatása.

Böngésszen az archivált cikkeim között Adam

3 Hozzászólás

Jelenleg 3 Hozzászólás van a Fiala Trans Szállítmányozási És Kereskedelmi Kft.. Szeretne hozzászólni a cikkhez??

  1. Jó látni ezeket a képeket meglévő és régi autóinkról, és persze a kollégákat is némelyik foton. Az egyik nyergest én lámpáztam fel még 2006-ban Angyali Árpinak! :) )

    • Kedves László!

      A fel lámpázás a manon nagyon jól néz ki, fix kamionja volt a sofőrnek, hogy felmerte lámpáztatni?

      • Igen nálunk a cégnél minden kollégának saját autója van. Általában az új autókat mindig régi dolgozók kapják akik vigyáznak a szerelvényre, és akinek ilyen hóbortja van az áldoz rá némi pénzt én meg megvalósítom neki. Sajnos ezeknek a kiegészítőknek Magyarországon nincs nagy hagyománya a hatóságok miatt.

Hozzászólás a cikkhez