Beta-Trans Plusz Kft. – Maglód

Cikket írta Adam. Létrehozva ebben a kategóriában Aktuális Hírek, Magyar Cégek

Címke: , , , ,

Foto: Herbák Lacy

Publikálva 2011 december 17 - Nincs Hozzászólás

Cégünk 1994-ben kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy az akkori konténeres fuvarpiacon megteremtsen egy színvonalas szolgáltatást, kialakítsa a szükséges infrastruktúrát, illetve az akkori információáramlás szinte teljes hiányát megszüntesse.

A kezdeti időszakban a kihívásoknak eleget téve a vállalat nagy léptekben növelte szállítási kapacitását, miközben igyekezett az elsők között eleget tenni a folyamatosan növekvő minőségi elvárásoknak mind műszaki–technikai, mind informatikai téren.

E magyar családi vállalkozás tulajdonosi köre a mai napig megmaradt; időközben a Beta-Trans, mint Betéti Társaság megszűnt, jogutódja BETA-TRANS Plusz KFT néven folytatja tevékenységét.

Mára már a nemzetközi kombinált forgalomban előforduló összes ISO szabvány konténert képesek vagyunk belföldön vagy az Európai Unióban házhoz szállítani, mérettől, fajtától függetlenül, valamint e konténerekben szállított bármely árufajtát, legyen az akár túlsúlyos, hűtött, fagyasztott, ömlesztett, folyékony vagy veszélyes áru.

A vállalkozás fuvarfeladatait saját eszközeivel, illetve kizárólagosan szerződött alvállalkozóival teljesíti, a meglévő követelményrendszer teljes körű biztosítása érdekében.

Az elmúlt évben a vállalat a 100 legdinamikusabban fejlődő magyaroszági kis- és közepes vállalkozások soraiban megtalálható.

Forrás: betatrans.hu

Weboldalunk galériája a cégről

Névjegy Adam

Tir-Portál.com Magyarország kamionos Hír- és Fényképgaléria portálja 2004 óta működő, szakmai, technikai érdekességekkel foglalkozó vertikális szakportál. Célunk a szakszerű, ismeretterjesztő, naprakész kamionos információk és fényképek tartalomszolgáltatása.

Böngésszen az archivált cikkeim között Adam